Verandering in de praktijk

De komende periode zullen er binnen de praktijk een aantal veranderingen plaatsvinden, graag willen we jullie hiervan op de hoogte brengen.

Zoals vele van jullie al weten is Thirza wegens ziekte langere tijd afwezig, daarnaast zal Noa halverwege oktober met zwangerschapsverlof gaan. Daarom zullen Fennelien Pleijsier en Cora Oudenaarden ons team komen versterken. Beide kun je vanaf nu treffen tijdens het spreekuur, een thuis visite of spreken via de telefoon.


Even voorstellen…

Mijn naam is Cora Oudenaarden-Rietberg, getrouwd met Leander en samen hebben we drie kinderen, Elske (5) Levi (3) en Lina (1). We wonen aan de Kamperzeedijk.

Sinds 2011 werk ik met veel enthousiasme als verloskundige. Ik ben begonnen in een verloskundigenpraktijk en na een aantal jaren ben ik gaan werken als klinisch verloskundige. Op dit moment werk ik in de ISALA klinieken in Zwolle en vanaf deze maand kom ik ook bij Sifra werken.
Als verloskundige hebben we een heel mooi beroep, het krijgen van een kindje is een ‘life event’ en het mogen begeleiden van (aanstaande) ouders vind ik heel bijzonder om te mogen doen. Iedere zwangerschap, bevalling en kraamperiode verloopt anders en dat maakt het werk ook zo leuk. Wanneer wij de zorg afsluiten, hoop ik dat jullie met een goed gevoel terug kunnen kijken op een bijzondere periode in jullie leven. En daar wil ik graag mijn steentje aan bijdragen.